sielunhoitoterapia

"Kuunnelkaa minua, kuulkaa mitä sanon, sillä tavoin te minua parhaiten lohdutatte.-- antakaa minun puhua." (Job. 21:2-3)

Nyky-yhteiskunnassa tapahtuneet muutokset, peruspalvelujen rampautuminen ja samaan aikaan kaikkialla vallitseva tehokkuuden vaatimus aiheuttavat ahdistusta, pelkoja sekä hajottavat ihmistä. Puhumattakaan yksinäisyydestä, pandemian ja sodan vaikutuksista meihin sekä sairauksien ja eri vaikeuksien läsnäolosta elämissämme.
Silti yhteiskunnalla avuksi ei ole tarjota muuta kuin kolkko jonotusääni puhelimessa tai netissä surffailu avun löytämiseksi. "Ihminen tavattavissa", Tommy Hellstenin luoma termi, ei enää ajassamme toimi!


Yhteystiedot

Mikäli sinulla on tarvetta puhumiseen ja taakkojen keventämiseen, tarvetta järjestellä elämäsi palikoita uudelleen ja tarvitsisit siihen neutraalia näkökulmaa, rohkaistu ottamaan yhteyttä.
Haluaisin olla sinulle ihminen, joka on tavattavissa,
ja ihminen, joka kuuntelee sinua!

Voit soittaa, laittaa viestiä tai whatsapp-viestiä:
Eija Nurmela
puh. 040 559 4492
sähköposti: eija.a.nurmela [at] gmail.com

Mitä sielunhoitoterapia on?

Sielunhoitoterapia on terapiatyötä, joka pohjautuu kristilliseen ihmiskäsitykseen. Sielunhoitoterapiassa yhdistyy psykologinen ja hengellinen näkökulma. Sielunhoitoterapiassa avautuu myös mahdollisuus pidempään prosessiin saman terapeutin kanssa, kun ongelmat eivät vaadi psykoterapiatasoista käsittelyä.

Asiakkaan kanssa on myös mahdollista rukoilla, asiakkaan niin halutessa.
Sielunhoitoterapia on asiakaslähtöistä, ja siinä kunnioitetaan asiakkaan omaa omistajuutta omiin asioihinsa. Asiakas voi pohtia omaa tilannettaan rauhassa monista eri näkökulmista.

Kuka olen?

* Eija Nurmela, LI-sielunhoitoterapeutti.
* Valmistunut sielunhoitoterapeutiksi 2016 Perheniemen evankelisesta opistosta.
* Suomen sielunhoitoterapeutit ry:n jäsen.
* Lisäksi olen suorittanut Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaajakoulutuksen, Kohtaamisen kosketus -koulutuksen, Taideterapiakurssin, sekä useita muita lyhyempiä seminaareja ja kursseja.
* Teologian perustutkinto (2014), SVK.
* Muut opinnot: laitoskeittäjä (1971); Väestöliiton Kotisisaropisto (1974).
*Työurani: kodinhoitajan työ (1974-1983, 1986-2000); evankelista (1983-1986); maatalousyrittäjä (2001-2016); tuki- ja sijaisperheenä (2003-2011).
* Sielunhoitoterapeutiksi valmistumisen jälkeen olen jakanut tietoa ja opettanut sielunhoidollisista teemoista, vetänyt naisten ryhmiä ja -iltoja, muutamia naistenpäiviä, unohtamatta myöskään avioliittoteemoja. Jonkin verran olen pitänyt myös yksilöterapia-tapaamisia.